lär känna oss

Skaparna bakom Bon Viola är vi, Anna Bondarevsky och Alicia Svedberg. Med våra många års erfarenhet i branschen fortsätter kärleken och passionen för yrket att växa! Att få ha möjligheten att stå med ena foten i designvärlden och den andra i projektledning är något vi älskar. 

Vi får energi av att skapa vackra ting; allt ifrån vildvuxna blomsterarrangemang till helhetsmiljöer som tagna ur en film och samtidigt får vi projektleda och koordinera från början till slut.

Vi har båda stort ansvar i både koordinering och design, men för att dels förenkla för er som par men också kunna fokusera på det vi gör bäst har vi egna ansvarsområden i Bon Viola.

ALICIA

Delägare / Designer

Alicias roll i företaget är bröllopsdesigner! Som bröllopsdesigner har Alicia huvudansvaret att ta fram designen, som är unik och personlig utifrån kund! Här jobbas det nära med brudparet för att skapa moodboards, färgpalett och designkoncept, som speglar brudparets egna personligheter och stil.

ANNA

Delägare / Koordinator

Annas roll i företaget är koordinator och ansvarar för all logistik och koordinering! Stor del av hennes ansvar är att knyta ihop brudparet med de bästa leverantörerna i branschen, säkerställa alla bokningen och se till att allt synkar under och på bröllopsdagen!

kontakta oss