bröllopskoordinering & design

Vad erbjuder vi?

Vill ni ha en stressfri tid där ni inte behöva tänka på hur allt ska falla på plats den dagen ni säger ja till varandra? Då finns vi på Bon Viola här och kan hjälpa till med allt som hör till både koordinering och design!

Vi börjar med ett kostnadsfritt konsultationsmöte tillsammans där ni får berätta om era visioner och drömmar för er bröllopsdag eller bröllopshelg, och beroende på hur långt ni själva kommit i planeringsprocessen ser vi till att skapa ett skräddarsytt paket utifrån era förutsättningar. Så oavsett om ni väljer att boka oss redan i början av planeringen för att kickstarta tillsammans med oss, eller om ni önskar att vi tar upp tråden där ni befinner er en bit in i planeringen, är vårt mål att knyta ihop alla delar av ert bröllop så det blir till en dag ni aldrig glömmer. 

Som koordinatorer och bröllopsdesigners täcker vårt yrke de alla flesta områden som hör bröllopet till. Vi hjälper er att hitta den perfekta lokalen, hantera budgeten, bokningar, avtal, leverantörskontakt och skapar den kompletta designen som är personlig utifrån er som par. Vi finns också självklart där under planeringen med en hjälpande hand kring alla beslut som ska tas och guidar er rätt. När väl bröllopsdagen är kommen är vårt jobb att se till att allt synkar samman med tider och leverantörer, släcka bränder som må uppstå som annars hade landat på en potentiell familjemedlem eller vän, bygger upp och förverkligar er bröllopsdesign och mycket mer. Att ni ska få chansen att kunna luta er tillbaka och njuta av varje sekund av bröllopet är vårt största mål! 

Inom design vill vi gå längre än endast skapa blommor och trycksaker. Vi vill skapa vackra helhets miljöer med en stark röd tråd, skapad med noggrannhet och precision, där varje detalj tänkts igenom. Från texturen på servetterna och färgtonerna i blommorna, till det personliga gästpresenterna som verkligen andas er två som par. Alla delar som gör ert bröllop unikt!

Emma&Jonathan-PREVIEW-60


mindre event

Perfekt för er som exempelvis ska anordna en brunch eller fest!

Sara Flyckt Photography (www.saraflyckt.se)


koordinering & design bröllopsdag

För er som önskar hjälp med allt inför och på bröllopsdagen, från start till slut!

SOPHIE & PATRIC | PRE-WEDDING


koordinering & design bröllopshelg

Pågår bröllopet under flera dagar? Då hjälper vi er med allt inför och under hela helgen!

blomsterdesign

Vi skapar själva all blomster till ert bröllop, inte bara för att vi tokälskar blommor utan också för att garantera er det bästa möjliga resultatet så slutprodukten blir helt rätt. Vi skapar blomsterdesign med ett vildvuxet och romantiskt uttryck, utifrån en färgpalett som ni älskar!

Föregående
Nästa

personliga trycksaker

Vi skapar och tillverkar alla typer av trycksaker ni önskar till ert bröllop! För varje nytt brudpar skapas en ny personlig grafiskdesign, som utformar sig i allt ifrån inbjudningar och skyltar, till bordsplaceringskarta och goodiebags. Kärleken för att skapa nytänkande trycksaker växer sig allt större med tiden, och vi utökar ständigt våra trycktekniker.

Föregående
Nästa

hyr vår glassvagn

 

Letar du efter den perfekta detaljen till ditt bröllopsmingel, kalas eller företagsfest? Då passar vår alldeles egendesignade glassvagn perfekt! Njut av fyra olika smaker glass eller gör det till en drinkvagn med sorbet och bubbel!

Är du intresserad av att hyra vår vagn? Kontakta oss då på info@bonviola.se

kontakta oss